THE ULTIMATE GUIDE TO μικρες αγγελιες εργασιας ATHINA

The Ultimate Guide To μικρες αγγελιες εργασιας athina

The Ultimate Guide To μικρες αγγελιες εργασιας athina

Blog Article

Για να προσθέσετε μία αγγελία στη λίστα σύγκρισης, κάντε κλικ στο «Σύγκριση» στην σελίδα αποτελεσμάτων των αγγελιών. Σύγκριση αγγελιών »

This massive 190sqm penthouse is situated in between Vassilisis Sofias Avenue and Michalakopoulou Road inside a 1970's building, one block within the 24-storey constructing "Pyrgos Athinon". On the final ground from the appartments setting up the precise home enjoys two huge balconies, the wider 1 in entrance ...

Πες μας τι ψάχνεις και οι εξειδικευμένοι μεσίτες θα επικοινωνήσουν μαζί σου με προτάσεις ακινήτων που πληρούν τα κριτήρια σου.

Εγγραφείτε για πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της υπηρεσίας μας

Ζήτηση Βρες το ακίνητο που ψάχνεις με τη βοήθεια επαγγελματιών μεσιτών.

Θέσεις εργασίας, προσκλήσεις για επόνηση διδακτορικής ή μεταδιδακτορικής έρευνας και αποτελέσματα επιλογής.

Όσα άτομα ενδιαφέρονται να διενεργήσουν εγγραφή στο Μητρώο Αιτητών Εργασίας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης πρέπει να γνωρίζουν ότι κατά τη περίοδο ενεργής εγγραφής τους οφείλουν να τηρούν τις πιο κάτω υποχρεώσεις:

Συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας. Η επιτυχία μας όμως οφείλεται στα στελέχη μας. Αν θέλετε και εσείς να ενταχθείτε στην ομάδα μας....

Η εταιρία με διαρκείς ελέγχους από τους τεχνικούς μας επιμελείται προκειμένου να διασφαλίζει την ασφαλή και ακώλυτη χρήση του ιστοτόπου για τους χρήστες του, απαλλαγμένου από πιθανό κακόβουλο λογισμικό (π.χ. ιούς] και από πιθανή αυθαίρετη πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες χρηστών. Επειδή δεν υπάρχει αλάνθαστο σύστημα ασφαλείας, η website εταιρία δεν μπορεί να εγγυηθεί πως οι προσπάθειές της κάθε φορά θα είναι απόλυτα επιτυχείς όσον αφορά στον ιστότοτό της και τον πάροχο φιλοξενίας αυτού. Συναφώς δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να δημιουργηθεί σε χρήστη ως αποτέλεσμα των ανεπιτυχών προσπαθειών της και επισημαίνεται ότι ο χρήστης είναι υποχρεωμένος να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και προστασίας του συστήματός του.

Πολιτική απορρήτου Όροι χρήσης Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων  

Κάντε κλικ σε μια από τις παρακάτω αγγελίες για δουλειά για να δείτε περισσότερα και, αν θέλετε, να κάνετε αίτηση για τη θέση εργασίας.

Δουλεύουμε με όλες τις περιοχές της Κρήτης. Μπορούμε να έρθουμε να εκτιμήσουμε το ακίνητό σας ή να έρθετε εσείς στα γραφεία μας στην οδό Πλαστήρα.

Θέσε την τιμή και τα τετραγωνικά που σε ενδιαφέρουν ή και άλλα κριτήρια, όπως για το σύστημα θέρμανσης, την ύπαρξη γκαράζ και άλλα. Βρες ιδανικές αγγελίες για πωλήσεις κατοικιών σε Αθήνα - Κέντρο με φωτογραφίες, για να ξεχωρίσεις πιο γρήγορα αυτές που σου ταιριάζουν. Αποθήκευσε τα αγαπημένα σου σπίτια προς πώληση για να τα ξαναδείς αργότερα!

Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής, κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών από Βρετανικό Πανεπιστήμιο, παρέχ...

Report this page